De Woudrukkers

De beste mannen hebben in hun verre verleden stiekem shag gerookt en Zündapp gereden, goed volk dus. Ze besloten op het rechte pad te blijven.. door, jawel, muziek te gaan maken! Het rechte pad is inmiddels lekker bij gekromd, maar goed.
Rock ´n Loll is het motto! Van Piet Veerman tot Ac/Dc, boyband tot boerenrock. De Rukkers spelen alles in hun eigen Woudrukkers-Style, dus eindelijk een band die muziek maakt voor jong en oud en een geweldig feest maakt met een groots rock ’n loll gehalte!
Rock ‘N Roll feest! is waar de mannen van houden en het publiek ook!!!! Ze staan geen minuut stil en zetten dus elke zaal (waar het feest moet worden) op zijn kop. Is het kermis, is het pop? Niemand heeft het antwoord want het zijn de Woudrukkers! en die hebben GEEN setlist!
De Woudrukkers zijn zeker geen 13 in een dozijn top40 bandje want die zijn er al genoeg en dat zijn we natuurlijk spuugzat!!
Ondanks de rock en voornamelijk lol die de mannen maken is deze band ook gewoon nog eens retegoed! Tevens weten de Woudrukkers de gasten niet alleen binnen te houden! Nee ze gaan gewoon niet meer weg!!

Weet waar u aan begint……… De spanbandjes om te tap open te houden leveren ze er eventueel bij.

De muzikanten van De Woudrukkers zijn:
Odie op Gitaarsnaren & Zang – Paul staat achter de toetsen – Dave zit te rammelen achter de drums & natuurlijk ook Zang – De opzwepende bassen komen van Ruud.

Uiteraard is een DJ die aansluit op deze avond naast De Woudrukkers te boeken!