De Swing Masters

Beschikbaarheid en prijzen op aanvraag.

U zoekt een professioneel mobiel dixielandorkest om uw evenement muzikaal te omlijsten? Laat dan uw keuze vallen op de Swing Masters! Voor agenda informatie, mogelijkheden en tarieven neemt u contact op met Gert Nijstad Impresario. Bel of neem contact op met ons op middels het contactformulier.

Prijsindicatie
De kosten voor de mobiele tweemans formatie bedragen 550,- euro (excl. 6% BTW).
De kosten voor de mobiele drieman formatie bedragen 675,- euro (excl. 6% BTW).
De prijzen zijn zogenoemde uitkoopprijzen, d.w.z. incl. alle verschuldigde sociale lasten.
De prijzen zijn excl. reiskosten. Speelduur: 4 uur of in nader overleg.

Dit orkest bestaat namelijk uit drie professionele musici die garant staan voor topkwaliteit. Als geen ander brengen zij heerlijk swingende dixieland ten gehore en leggen daarbij vooral het accent op de communicatie met het publiek. De gespeelde songs zijn dan ook tijdloos en worden door vrijwel iedereen herkend en/of meegezongen, waardoor er als het ware een “samenspraak” ontstaat tussen de toehoorders en het orkest.

En de kinderen? Die worden zeker niet vergeten: de Swing Masters spelen ook voor hen bekende kinderliedjes, wat door de ouders zeer op prijs wordt gesteld.

En last but not least, de Swing Masters treden met St. Nicolaas en Kerst op als muzikale Zwarte Pieten, Kerstmannen en als Charles Dickens Orkest. Hun vrolijke muzikale vertolking van de bekende St. Nicolaas- en Kerstliedjes zijn voor jong en oud een waar festijn.

Reden genoeg om de Swing Masters uit te nodigen: zij maken van elk evenement een muzikale happening!