De Coronas

Tja…toegegeven. De naam van de band heeft sinds 2020 nog een andere lading gekregen. Echter ver voor de uitbraak van Corona heeft de band zijn naam ontleent aan het bekende biertje Corona….en dat geeft toch even een wat feestelijker gevoel en de juiste kijk op deze feestelijke band. Ieder optreden van de Coronas is uniek door de flexibiliteit en spontaniteit van de bandleden; meespelen, karaoke en meedansen, allemaal geen probleem.

De Coronas zijn het perfecte recept om uw event naar een hoger niveau te tillen. Deze artiesten spelen namelijk alles, met het publiek als belangrijkste instrument. Zij hebben het voor het zeggen tijdens de super-interactieve show van de Coronas. In Nederland zijn de Coronas een instituut met meer dan 2.500 optredens waaronder hoogtepunten als Pinkpop, Paaspop, Stenders Platenbonanza, het Holland Heineken Huis en optredens bij tv-shows zoals De Wereld Draait Door en Serious Request.

Vraagje: welke band speelt 5.000 nummers…
…in een eigen decor en eigen heeft eigen originele animaties, maakt live on the spot mash ups en speelt nummers in een andere stijl? En dat live? Juist, de Coronas. Al eens de Sultans Of Swing als Cowboys-Of-Tex-Mex gehoord? Of Don’t Stop Me Now in operastijl? Ieder optreden van de Coronas is uniek.

De Telefoon Machine is het kloppende hart van de Coronas-Show. Het is bepalend voor de unieke wijze waarop de band met het publiek communiceert. Just pick up the phone!
Want jij bepaalt wat de Coronas spelen. Je beklimt gewoon de Telefoon Machine en vertelt de band en het publiek wat je wil horen. En laat je dan door de Coronas verrassen! Want ze spelen op zijn minst jouw muzikale wens. Maar misschien ook het liedje in een andere stijl. Of je wordt overweldigt met eigengemaakte animaties en originele acts.