Chris Hof éénmansband

Chris heeft door de jaren heen in diverse formaties muziek gemaakt. In al die jaren heeft hij geleerd om verschillende instrumenten te bespelen. Zo trad hij op als zanger, (bas)gitarist, toetsenist, accordeonist en niet te vergeten; als saxofonist. In zijn éénmansband maakt Chris gebruik van zijn jarenlange ervaring als muzikant. Hij bespeelt keyboards, zingt én onderscheidt zich van anderen in zijn soort door bij zijn optredens eveneens gebruik te maken van de eerdergenoemde saxofoon.

Als enthousiast muzikant maakt Chris verschillende soorten muziek. “Voor elk wat wils” is dan ook zijn motto. Hierdoor is in principe ieder evenement aan hem besteed. Hij weet zich uitstekend aan te passen aan alle gelegenheden; van bruiloft tot verjaardag en van dansavond tot toneelavond.

Het repertoire van Eénmansband “Chris” is zeer divers en bestaat onder andere uit feest- en dansmuziek uit de jaren ’60, ’70, ’80 en ’90. Ook hedendaagse hits (zowel Nederlands als Engelstalig) komen ruimschoots aan bod. Klikt u op ‘repertoire’ voor u een uitgebreid overzicht.

Tip! Een keer heel wat anders. Smaakvol en uniek.
Twee saxofonisten afgewisseld met trompet.
Chris is ook te boeken met een extra saxofonist/trompettist/zanger.
Ook in kleine setting te boeken voor bijvoorbeeld uw privé/tuinfeest.
Beide blazers zijn ook uiterst geschikt voor een romantische optreden tijdens een huwelijksceremonie. Dit optreden is geheel op maat gesneden.
Gert Nijstad Impresario denkt graag met u mee!