CHRIS BAUER

Christiaan, de oudste zoon van het beroemde Bauer-gezin, heeft zich inmiddels ontpopt tot een veelbelovende artiest. Hoewel hij in 2004 als 3-jarige nog een bescheiden rol vervulde in de populaire docusoap ‘De Bauers’, staat hij nu in 2024 volledig in de schijnwerpers.

Met zijn debuutsingle ‘Vlinders’ heeft Chris zijn eerste stap gezet in de voetsporen van zijn bekende vader. Waar zijn vader beroemd is om zijn Nederlandstalige muziek, kiest Chris bewust voor een eigentijdse popsound. ‘Vlinders’ is vanaf nu te streamen via diverse bekende streamingdiensten. Krijg jij al Vlinders in je buik?

Maar daarmee houdt het niet op. Naast zijn nieuwe hit ‘Vlinders’ brengt Chris ook een selectie feestelijke covers van zijn favoriete artiesten ten gehore. En hij doet dit niet alleen! Samen met zijn broer Frans Bauer Jr., die als DJ het podium deelt, zorgen ze voor een groot feest der herkenning. Het duo is niet alleen razend populair op sociale media, maar nu ook live te bewonderen op het podium.

In de hitserie ‘De Bauers – 20 jaar later’ veroverden de broers de harten van miljoenen kijkers. Waar ze in de eerste serie nog een bijrol speelden, staan ze nu zelf volop in de schijnwerpers. Hun charisma en talent worden overal gewaardeerd, en hun live optredens staan garant voor volop feest!

Met Chris Bauer op het podium ben je verzekerd van een onvergetelijk feest. Boek nu Chris Bauer bij Artiestenbureau Gert Nijstad Impresario en laat je verrassen door zijn positieve energie, veelzijdigheid en vooral zijn muzikale talent!

Bedrag € 2.995,– excl. btw en buma
Optreden 1×30 minuten