Cabrio

KWALITEIT VOOR EEN ZEER VRIENDELIJKE PRIJS!!
CABRIO….altijd het dak eraf!!

Uitkoopbedrag:
€ 3.495,– incl. licht en geluid tot 1500 personen.
Speelduur 4 x 45 minuten of anders in overleg.

Een onuitputtelijk repertoire, een aanstekelijke energieke 100% live show en 5 ervaren topmuzikanten staan aan de basis van de succesformule van Cabrio!

Met de vele optredens achter zich, barsten de verschillende muzikanten van ervaring en hebben ze diverse podia in Nederland bespeeld. Of het nu gaat om een evenement of feesttent, een bedrijfsfeest of bruiloft, het veelzijdige repertoire van Cabrio maakt ieder feest tot een succes.

Met de combinatie van recente Top 40 nummers, Dance classics, Hollandse meezingers, Duitstalige hits en verrassende opzwepende medleys bruist iedere feestlocatie over van enthousiasme. Ondersteund door moderne licht- en geluidstechniek maakt Cabrio een graag geziene gast op de Nederlandse podia.

De Bandleden:
Ronald van Hal – Leadzang, entertainer, gitaar
Rick Ariessen – Toetsen, accordeon, leadzang
Sander Raaphorst – Gitaar, leadzang
Martijn Romp – Bas, backingvocals
Dave Kelder – Drums, backingvocals

Dave Kelder
Als een goed geoliede machine vormt Dave de motor van de band. Zijn beats, fills en akoestische gemixte sound zijn een belevenis voor elke muziekliefhebber. Dave geniet van meer dan 10 jaar ervaring en sloeg zijn slag op verschillende podia in Nederland. Deze doorgewinterde muzikant (voorheen Super Sundays) staat al jaren aan de basis van de goede live belevenis!

Martijn Romp
Een allround bassist die met hetzelfde gemak naast het gewone bas-werk ook staat te stuiteren op het podium, dan hebben we het over Martijn (o.a. voorheen Q5), Op het podium vormt hij een naadloze interactie met de beats van drummer Dave. Deze kwaliteiten zorgen er voor dat het allround repertoire in een live-setting staat als een huis.

Sander Raaphorst
Hij mag graag een gevoelige snaar raken. Sander is gepassioneerd, gedreven en domineert de songs met zijn gitaar. Als geen ander weet hij de muziek van Cabrio een eigentijds geluid mee te geven waardoor ze live een extra boost krijgen. Sander neemt ook regelmatig de leadvocals voor zijn rekening. Hierbij zoekt hij het publiek op en neemt ze mee in extase. De veelzijdigheid en gedrevenheid van Sander maken Cabrio tot een graag geziene gast in feesttenten, dancings en op bruiloften en evenementen.

Rick Ariessen
Ruim 10 jaar podiumervaring gaat schuil achter toetsenist Rick. Als een jukebox, met een jarenlange pophistorie als inhoud, brengt hij nummers vol overgave ten gehore tijdens de live-shows van Cabrio!. Ook de accordeon maakt deel uit van zijn instrumentarium en geeft het geluid van de band een extra dimensie.

Ronald van Hal
Enthousiasme en het streven naar de tent op de kop te zetten karakteriseren Ronald (voorheen Fashion Showband). Met zijn onuitputtelijke stemconditie wordt het meest uiteenlopende repertoire door hem vertolkt, waarbij hij ook af en toe een gitaarpartij voor zijn rekening neemt. Het publiek maakt hij tot zijn publiek, die op aanstekelijke wijze worden meegezogen in zijn energieke act en presentatie. De enthousiaste reacties vanuit het publiek houden hem hongerig en eindigen soms in ludieke taferelen op het podium.

Mathijs, Michiel “bruur” Raben en Arjan Putman (Crew)
Onlosmakelijk verbonden met een goede live-act is de licht- en geluidstechniek. Zij besturen de vrachtwagen, zorgen voor een fantastische podiumpresentatie, state of the art lichtshow en geven de band de live-sound waar het publiek om vraagt. De drijvende kracht die achter de schermen een onmisbare functie vervuld.

Repertoire

Top 40
In het repertoire van een allround band mogen de actuele Top 40 hits natuurlijk niet ontbreken. Cabrio volgt de actuele hits op de voet. Hiermee blijft de hitmachine Cabrio de dansvloer vullen en zorgen de heren elke avond weer voor een verassing. Hieronder een greep uit het actuele repertoire:
Robin Thicke – Daft Punk – Will & the People – Jason Mraz – Robbie Wiliams – Black Eyed Peas – Michel Télo – Coldplay – 3J’s – Blof – Walk the moon – Shappard – Kensington – George Ezra – Nielson – Galantis – enzovoorts.

Rock
Springen, zweten, beuken, headbangen en stagediven. Dat zijn we gewend van ons publiek als we rocknummers spelen. Lange haren, scheurende gitaren en knallende speakers maken het beest in je los. Ook de gouwe ouwe rockers zijn we niet vergeten. Deep Purple, ACDC en Van Halen doen het nog steeds goed. Aangevuld met de meest recente rocksongs staat iedere zaal op z’n grondvesten te trillen!

Een greep uit ons ruige rock repertoire!
White Stripes – Kings of Leon – Guns ‘n Roses – Coldplay – Greenday – Metallica – AC/DC – Queen – The Kinks – Rammstein – en vele anderen.

Nederlands talig
De Nederlandse Piratenhits mogen zeker niet ontbreken in het repertoire van een allround orkest. U krijgt ze allemaal voorgeschoteld, van smartlap tot après ski, van schlager tot een denderende polonaise. Meezingen met André Hazes, Jan Smit of Jannes of even roeien op de Bolero.

Af en toe maken we een stapje de grens over, een maken we je gek met een Duitse Schlager Kneiter. Maak je borst maar nat en zing met ons mee!

Een greep uit het Nederlandstalige repertoire:
Nick en Simon – Andre Hazes – de Sjonnies – Jan Smit – Jannes – Frans Duijts – Rene Schuurman – 3J’s – Polonais medley – en vele anderen.

Dance classics
Kent u ze nog? De traditionele danspasjes van vroeger? Terug in de tijd met de welbekende dance classics. Een traditionele dansje, lekker swingen of een passende openingsdans. Het repertoire van Cabrio is als een jukebox en neemt u mee naar alle uithoeken van de dansvloer.

Boekt u Cabrio voor matiné, dan spelen natuurlijk ook de dansvloer vol met de bekende dansplaten. Hierbij alvast een indruk van wat u van ons kunt verwachten. The Belamy Brothers – The Eagles – CCR – The Doobie Brothers – Dire Straits – The Tramps – Tina Turner – Tavares en vele anderen.

Akoestisch
Wie Cabrio afgelopen jaren op het podium heeft zien staan, weet dat we de ruige rockmuziek niet schuwen. Springen, zweten, beuken, headbangen en stagediven. Dat zijn we gewend van ons publiek als we rocknummers spelen. Maar ook het Nederlandstalige levenslied laten we met hetzelfde enthousiasme door de speakers knallen. Om het contrast van ons allround repertoire nog groter te maken, hebben we een akoestische set toegevoegd.

Tussen optredens door speelde de heren van Cabrio al menig nummer akoestisch. Deze akoestische sessies bleven echter backstage. Een soort laatste rondje, een kleine toegift na afloop van een kermis voor de echte muziekliefhebber. Inmiddels hebben we in deze speciale setting menig luisteraar in beroering gebracht. Nu is het dus tijd dit ook maar een live op de planken te brengen.

We laten ons publiek nu ook genieten van nieuw materiaal gespeeld in een speciale setting. Akoestische gitaren, accordeon en drums dragen de meerstemmige zang. Dit is genieten, maar vooral ook gezellig. Want hoe klinkt “Alles is Liefde” van Blof is deze setting, of hoe gezellig wordt het met “De zomer voorbij” van de 3J’s in een feesttent van 3000 man! Wij hebben er zin in!

Cabrio Akoestisch wordt gespeeld tijdens de inloop van een bruiloft. Maar ook feesttenten nemen we mee in deze intieme akoestische set.