BLACK TIE MONKEY SQUAD

BTMS staat voor BLACK TIE MONKEY SQUAD
Op zoek naar een band voor jouw festival, feesttent of bedrijfsfeest?
Maak kennis met een van de meest unieke coverband sensaties van dit moment!

Niet voor niks word BTMS bestempeld als een van de beste coverbands in Nederland. Deze 5-koppige formatie staat bekend om hun high-energy performance, muzikale hoogstandjes en spectaculaire liveshows ondersteund door Special FX en Video.

Al jouw favoriete hits van toen en nu worden omgetoverd tot een spectaculaire live sensatie zoals alleen BTMS dit kan!

Met meer dan 60 shows per jaar raast BTMS door de Nederlandse feesttenten en festivals! Bereid je voor op een avond vol muzikaal spektakel en dans op al je favoriete hits van toen en nu. Van Dance tot Disco, van Ronnie Flex tot Robbie Williams en van Bieber tot Bon Jovi. Een smeltkroes van verschillende muziekstijlen, verwerkt in een sensationele live show. Daarbij wordt BTMS ondersteund door special FX en een imposante ledwall. Combineer dit met de muzikale hoogstandjes en aanstekelijke energie van 5 ras entertainers en je hebt het ultieme feestrecept om jouw publiek een onvergetelijke avond te bezorgen. BTMS brengt de energie van Amerikaanse halftime shows naar jouw feesttent of bedrijfsfeest met een show die uniek mag worden genoemd. Coverband BTMS boeken voor jouw evenement? Laat het Artiestenbureau Gert Nijstad Impresario direct weten. Ik zit voor u klaar!!

De 5 members van BTMS kunnen inmiddels bestempeld worden als echte entertainment machines die niets anders dan succesvolle projecten achter hun naam hebben staan. Deze muzikanten draaien al jarenlang mee in de absolute top van de coverbands in Nederland!

Wellicht komen zij je bekend voor? Dat zou goed kunnen. Rudy, Femke en Joshua hebben meer dan 15 jaar ervaring in de entertainment industrie en staan hoog aangeschreven binnen het coverband circuit. Eerder maakten zij bijvoorbeeld deel uit van de succesvolle coverband Beat It. Naast BTMS toert Rudy door Nederland, Duitsland en België als soloartiest — goed voor ca. 80-100 optredens per jaar. En Femke, niet voor niks bestempeld als één van de beste zangeressen binnen het coverband circuit, is in het dagelijks leven zangcoach op het ROC Van Twente. Tevens is zij een veelgevraagd zangeres voor solo optredens of invalkracht voor andere bands en acts.

Eén van de beste coverbands van NL | 1x 60 minuten + 1x 75 minuten | Incl. licht en geluid tot 1.000 personen | Incl. mega ledwall