Belinda Kinnaer

Hoe het begon….Belinda begon haar professionele muzikale carrière in het coverbandcircuit. In de jaren 90 was de de leadzangeres van diverse bands, waarmee ze nagenoeg in elke dancing, feesttent en horecagelegenheid in Nederland het podium heeft betreden.

Vanaf 1995 tot begin 2015 zong Belinda in de band Commercial Break, welke zich in het oosten van het land jarenlang tot een van de populairste bands op kermissen, feesten en evenementen mocht rekenen. Na meer dan 20 jaar besluiten de bandleden dat het tijd wordt voor nieuwe uitdagingen.

Een fantastische persoonlijkheid op de buhne….Belinda beschikt over een ijzersterke stem met een enorm bereik, doorspekt met muzikaliteit en ervaring. We gaan er weer tegenaan! Meer weten?

BELINDA & THE ALL STARS BAND
De gelegenheidsformatie “All Stars Band” is ontstaan naar aanleiding van de Muziekreis Turkije. De band bestaat uit René Karst, Edwin van Hoevelaak, Alfred Voogd, Robert Pouwels, Patrick van Bree en Belinda. Begin mei kwam de eerste single uit getiteld “Genieten”.

Ook voor Agenda-informatie Belinda Kinnaer neemt u contact op met Artiestenburo Gert Nijstad Impresario. Hij kan er u alles over vertellen. Roept u maar!

Prijs v.a. € 1.295,– | Optreden 1×30 minuten | Vraag vrijblijvend een offerte aan | Prijzen zijn exclusief BTW.