BEN CRAMER & NICK JEFFERSON – THE SENIOR SHOW – EEN FEEST VAN HERKENNING

DE LEUKSTE SENIORENSHOW VAN NEDERLAND
Kent u ze nog ?.. Die liedjes van toen?
Speciaal voor de senioren doelgroep ontwikkelde Ben Cramer en Nick Jefferson een splinternieuw programma.
Het programma “Kent u deze nog?“. Een muzikale reis door de tijd met liedjes van toen, doorspekt met humoristische situaties en anekdotes. Kortom…een feest van herkenning. Nu voor een zeer aantrekkelijke prijs !De 2 x 45 minuten durende durende show wordt gebracht door de bekende zanger Ben Cramer, welke uiteraard enkele van zijn hits zal vertolken, en zanger/pianist Nick Jefferson. Het programma wordt op maat aangepast op de aanwezige publiek. Voor psychogeriatrische bewoners zal de nadruk echt op de herkenbare liedjes liggen. Zoooooo veel mooie liedjes…..DE CLOWN, ZAI ZAI ZAI, TEDDY SCHOLTE, Amsterdamse grachten, Tom Jones, Toon Hermans, Wim Sonneveld, Frank Sinatra, ANDRE HAZES, Conny Van den BoschWilly Alberti en vele anderen….

Ben Cramer kennen we natuurlijk allemaal van o.a. De clown, zai zai zai, zijn deelname aan het Eurovisie songfestival en natuurlijk van zijn rollen in vele musicals. Buiten zijn eigen hits zal Ben de prachtigste liedjes zingen die iedereen herkend, waaronder musicalrepertoire, Frank Sinatra en Tom Jones en vele andere.

Nick Jefferson is een zanger pianist met het vermogen vele stemmen te imiteren. Zo komt ineens Willie Alberti voorbij, André Hazes, Toon Hermans, Wim Sonneveld en vele andere artiesten van toen, die vertolkt worden door Nick vanachter zijn spierwitte vleugel.

DE LEUKSTE SENIORENSHOW VAN NEDERLAND
Ben en Nick wisselen elkaar muzikaal af, maar en zingen samen ook de mooiste duetten. Het is natuurlijk de bedoeling dat iedereen de liedjes mee zingt. Ben en Nick zullen het publiek hier dan ook zeker voor aansporen. Met de muzikale quiz kunnen de gasten hun kennis van onze muziekgeschiedenis op peil houden.
“Raad het lied of intro”. Komische situaties, parodieën, mooie en vrolijke liedjes, medleys en duetten… Een absolute aanrader!