Beethoven Legends

De muzikanten in deze kleinere Beethoven-setting hebben allemaal een schat aan ervaring, door de jaren heen opgebouwd in verschillende facetten van de muziek-industrie. Steven Baoh, Edwin Grovell en Marieke Baoh waren jarenlang de grond-leggers en gezichten van de populaire band Beethoven. Zanger Roan Hamminga was een van de finalisten van X-Factor en heeft daarna ruimschoots zijn sporen verdiend met verschillende muzikale projecten en bands. Muzikale zwaargewichten dus, met een duidelijke visie op hoe een feest een feest wordt!

Met oprechte passie voor het vak, een feilloos gevoel voor de sfeer van het feest, een zeer veelzijdig repertoire en het flexibele en trendsettende karakter, is Beethoven Legends de ideale sfeermaker voor uw evenementen. Hoewel de bezetting kleiner is en de show veel ingetogener, speelt Beethoven Legends vanuit dezelfde visie als Beethoven. Dat betekent dat goed niet goed genoeg is. Het moet inspirerend zijn, professioneel en spraakmakend. We wisselen de nieuwste hits af Met de lekkerste classics.

Of het nu een private party of corporate event betreft, ingetogen of het dak eraf, wij weten hoe we een feest tot een succes moeten maken en drukken een duidelijk Beethoven Legends-stempel.
Prijs en agenda informatie op aanvraag | Vraag vrijblijvend een offerte aan | Prijzen zijn exclusief BTW.