Ballonnenkunstenaar

Wilt u echte ballonkunst van hoog niveau, dan kunt u kiezen voor het ballonkunst arrangement. Bij dit pakket staat de kwaliteit ver boven de kwantiteit en probeer ik zoveel mogelijk verbazende creaties te maken, ook zeer geschikt voor volwassenen. De Ballonnenkunstenaar neemt van te voren gemaakte ballonfiguren en halffabrikaten mee. Tijdrovende technische klusjes prepareert hij van te voren om in korte tijd een relatief groot resultaat neer te zetten. Ook het maken van karikaturen van de gasten van uw feest behoort tot de mogelijkheden.

Of het nu gaat om een ballonnenboog, een tafeldecoratie, een ballonnen boeket of de complete aankleding van een feestlokatie, De Ballonnenkunstenaar kan het allemaal voor u verzorgen. Hij maakt graag decoraties op maat, die perfect passen in uw ambiance.Boekt u De Ballonnenkunstenaar voor een optreden? Dan kunt u profiteren van een speciale aanbieding voor een ballonnenboog of 2 pilaren, informeer gerust naar de mogelijkheden.
De Ballonkunstenaar is in het bezit van een Amerikaans certificaat voor ballondecorateurs en mag zich Certified Balloon Artist ofwel CBA noemen.