Avenue en 2nd Avenue

Gert Nijstad en Avenue & 2nd Avenue.

De band Avenue is jaren actief geweest.
Ik heb zeventien jaar in de band gespeeld als trompettist/saxofonist/zanger.
De band verzorgde optredens tijdens bruiloftsfeesten, zomerfeesten/tentfeesten/kermissen, en bedrijfsfeesten. In 2008 is de band gestopt.

In 2008 gingen ik met bandlid Jacco Prikken in afgeslankte vorm verder onder de naam 2nd Avenue. Een nieuw concept….muzikaal, sfeervol en gezellig. Een combinatie van live muziek en mechanische muziek. Met 2nd Avenue hebben wij grandioze momenten mogen beleven en een aantal jaren prachtige feesten mogen verzorgen in heel Nederland tot in Duitsland. Inmiddels is 2nd Avenue ook gestopt.

Zoekt u een alternatief? een vergelijkbare band of concept? dan bent u bij mij aan het juiste adres.
Gert Nijstad kent als geen ander het profiel van de band Avenue en 2nd Avenue!! Neem gerust contact met mij op. Ik help u graag!