Akoestini’s

De Akoestini’s beogen het onder de aandacht brengen van leuke liedjes uit vroeger tijd ter verhoging van de sfeer en de feestelijkheid.

Het repertoire
Hollandse meezingers, swing, country, folkloristische dansmuziek, populaire liedjes uit Engeland, Frankrijk, Duitsland, Italie en Rusland, Ierse folksongs, Rock ’n roll, Latin, Tango, Klezmer, Franse walsen, Polka’s, Ja Zuster Nee Zuster, Kinderen voor kinderen, Zeemansliederen, Cajun, Musette, Johnny Jordaan en nog veel meer moois uit de jaren ’50, ’60 en ’70.

De Akoestini’s spelen met evenveel plezier en overgave voor een dans- of zanglustig publiek als voor een publiek dat meer gesteld is op sfeervolle achtergrondmuziek.

De repertoirekeuze is flexibel en afhankelijk van de sfeer van het moment.
Met de Akoestini’s haalt u twee eraren multi-instrumentalisten in huis die met de nodige humor en veel gevoel voor show een zeer breed repertoire brengen. De Akoestini’s zijn inzetbaar als akoestisch ambulante act maar zij kunnen ook gebruik maken van een professionele geluidsinstallatie.

Ons programma is zeer veelzijdig en bijvoorbeeld geschikt voor bruiloft, receptie, jubileum, feest, tuinfeest, openingen en overal waar het feest mag zijn en een vrolijke noot welkom is!!
U wilt meer weten? en/of graag de Akoestini’s boeken? Neem dan contact met mij op. Gert Nijstad Impresario staat samen met de Akoestini’s voor “”de juiste toon”.

De Akoestini’s bestaan uit:
Anthonie op gitaar, mandoline, accordeon, voetbassen, piano en zang.
Auke op ukelele, accordeon, banjo, mondharmonica, neusfluit, zang, drums en schippersklavier